Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

21 september 2023

Biënnale expositie van Kunstkring MEERKunst

WIERINGERWERF – De Biënnale expositie van Kunstkring MEERKunst wordt op 6 oktober geopend door wethouder Robert Leever van Economie, Brede Welvaart en Cultuur van Hollands Kroon. De 13 kunstenaars van de KUnstkring hebben hun uiterste best gedaan om een veelzijdig palet aan figuratieve en
abstracte schilderijen, pentekeningen, beeldhouw- en mixed mediawerken te creëren. De leden van de kunstkring experimenteren naar hartenlust met diverse materialen en technieken, waardoor deze expositie weer veel nieuws te bieden heeft.
Kom genieten van de expositie in een prachtig gebouw met 2 zalen en een hal vol kunst! De tentoonstelling is geopend van 10.30 tot 17 uur op 7 en 8 oktober in de Cultuurschuur. Graag vertellen de kunstenaars over het getoonde werk. De koffie staat klaar.
Laat u inspireren door deze verrassende expositie en bekijk van tevoren alvast onze website www.kunstkringmeerkunst.nl. Daarnaast worden leden en hun werk voorgesteld op het kanaal SchagenPLUS op Youtube in de serie Meer Kunst met Vrouwen.

DEEL DIT BERICHT