Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

3 maart 2023

Bijeenkomst over nieuwe subsidieregelingen Cultuur Provincie

De provincie Noord-Holland organiseert een online startbijeenkomst voor twee nieuwe subsidieregelingen van de Provincie Noord-Holland. De bijeenkomst is op donderdagochtend 30 maart van 10.00 tot 11.30 uur.

In 2023 zet de provincie Noord-Holland 1,5 miljoen euro in voor twee nieuwe subsidieregelingen voor professionele cultuur- en erfgoedorganisaties. De subsidie is bedoeld voor innovatieve – of samenwerkingsprojecten. Het is de opvolger van de impulsregelingen uit 2022. Vanaf 1 april is het mogelijk om subsidie voor projecten aan te vragen via de website van de Provincie. De regelingen zijn een uitwerking van het Economisch herstel- en duurzaamheidsfonds van de provincie Noord-Holland en hebben als doel de culturele- en erfgoedsector te versterken.

Aanmelden is verplicht en kan via teamerfgoedencultuur@noord-holland.nl, onder vermelding van naam, organisatie en emailadres.

Meer informatie leest u op de website van de provincie:

https://www.noord-holland.nl/Actueel/Archief/2023/Februari_2023/1_5_miljoen_voor_cultuur_in_Noord_Holland. Hier kunt u ook een compleet overzicht vinden van de subsidieontvangers van 2022 en voorbeelden van projecten die een bijdrage hebben ontvangen vanuit de regeling ‘innovatie’ en de regeling ‘samenwerking’.

DEEL DIT BERICHT