Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

DEELNEMER

Nieuwe Niedorp
Fotoclub Niedorp biedt leden een platform om hun kijk op fotografie te ontwikkelen en te verbeteren. Dit gebeurt vooral door het bespreken van elkaars werk. (foto: Hanneke de Boer)

DEELNEMER

Kolhorn
Wij zijn een club van c.a. 18 personen die om de week op woensdag schilderen, onder begeleiding van een ervaren kunstenaar/docent, in de Laurenskerk te Kolhorn. Elke twee jaar organiseren we een expositie met werk van die afgelopen 2 jaar.

DEELNEMER

Slootdorp
Tekenlessen, workshops, portretten in opdracht en de hoogste kwaliteit tekenmaterialen vindt u bij Melanie’s Portretten.

DEELNEMER

Wieringerwerf
Tentoonstellen van handgemaakte antroposofische poppen en de verhalen erbij. Iedere eerste zaterdag van de maand geopend, gratis entree.

DEELNEMER

Westerland
Schilderlessen en workshops voor volwassenen

DEELNEMER

Wieringerwaard
Léonne Zuurbier Paintings gelegen in Wieringerwaard geeft inspirerende en gezellige schilderworkshops en creatieve feestjes voor volwassenen en kinderen in haar atelier of op locatie. Op diverse markten in Noord Holland is eigen kunst te zien, voor datums zie website.

DEELNEMER

Wieringerwerf
Kunstatelier voor het maken van keramiek (ook voor les)

DEELNEMER

Nieuwe Niedorp
Beeldend kunstenaar. Zowel 2 als 3 dimensionaal werk; van portret en landschap tot beeld en monument. Ook illustratief- en grafisch werk. Eigen werk en opdrachten.

DEELNEMER

Middenmeer
Voor originele, verrassende, kleurrijke, creatieve workshops Powertex en Mixed Media.

DEELNEMER

Wieringerwaard
Kunstzinnige duizendpoot, veel ervaring op basisscholen alle groepen. Schilderen, creatief met verschillende materialen, lezingen, gastlessen over kunst in de Gouden Eeuw. Geef ook schilderlessen en organiseer schilderworkshops voor volwassen en kinderen.
Laad meer