Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

DEELNEMER

Anna Paulowna
De Bloemendagen is een jaarlijks terugkerend evenement. Door heel Anna Paulowna en Breezand staan ruim honderd mozaïeken, bewegende werkstukken, versierde straten en bruggen.

DEELNEMER

Wieringerwerf
Culture Matters werkt vanuit cultuurhistorie aan visies, programmering en concepten voor de (her)ontwikkeling van gebouwen en gebieden. Culture Matters beheert o.a. het dijkmagazijn aan het IJsselmeer bij Wieringerwerf. Het gebouw is gerestaureerd en te huur als vergaderlocatie. Binnenkort wordt het een startpunt voor een audio-ondersteunde wandelroute.

DEELNEMER

Kolhorn
Stichting Evenementen Kolhorn organiseert grote en kleine evenementen, zoals kermis, bingo, wandelactiviteiten en sportactiviteiten.

DEELNEMER

Anna Paulowna
Het Ganse Land biedt sprookjesachtig verblijf, workshops en coaching gericht op persoonlijke, creatieve en spirituele groei.

DEELNEMER

Wieringerwaard
Dorpshuis De Oude School is gevestigd in het gebouw van de voormalige basisschool de Tweewegen in Wieringerwaard. Na een grondige renovatie is het gebouw op 18 november 2017 geopend. Het gebouw stamt uit 1931 en ademt onder meer door zijn inrichting die sfeer ook uit. Het dorpshuis wordt door ca. 16 verschillende organisaties gebruikt die elk hun eigen activiteit hebben.

DEELNEMER

Winkel
Stichting Bloemencorso Winkel organiseerd het jaarlijkse Dahliacorso waarin ca. 25 corsowagens rijden voorzien van dahlia’s. De wagens komen bij je langsrijden, zijn voorzien van figuratie en daarnaast lopen er in de optocht muziekkorpsen mee.

DEELNEMER

Hippolytushoef
Mijn naam is Dina, ik ben zangeres, schrijfster en producente. Ik ben onlangs komen wonen in Hippolytushoef. Samen met mijn partner heb ik in de achtertuin een kas gebouwd, met het uitzicht op de weilanden. Ik ben momenteel bezig om van de kas een podium te maken en middels live-stream verschillende artiesten, dichters en schrijvers uit te nodigen.

DEELNEMER

Anna Paulowna
Johanna’s Bos is een creatieve buitenplaats waar een aantal keer per jaar een evenement wordt georganiseerd. Waaronder theater, muziek en beeldende kunst.

DEELNEMER

Oudesluis
Het Cultuurkerkje is een inspirerend podium voor theater en cultuur. Het is een warme plek met een enthousiast publiek. We bieden ruimte voor o.a. muziek, theater en vergaderingen. Maar ook voor dopen, trouwen en rouwen.

DEELNEMER

Wieringerwerf
Cultuur binnen de Dijken organiseert bijzondere kunst- en cultuurprojecten in Hollands Kroon. Het doel van de stichting is om hiermee de kunst- en cultuurparticipatie te bevorderen.. Zowel het beleven van, alsook het actief meedoen in kunst en cultuur. Foto door Marc Moussault.
Laad meer