Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

DEELNEMER

Hippolytushoef
Gadjo-Orkestra, Balkan & Beyond!

DEELNEMER

Hippolytushoef
Trio Trabant, muziek uit Zuid-West Zigeunië.

DEELNEMER

Hippolytushoef
Mijn naam is Dina, ik ben zangeres, schrijfster en producente. Ik ben onlangs komen wonen in Hippolytushoef. Samen met mijn partner heb ik in de achtertuin een kas gebouwd, met het uitzicht op de weilanden. Ik ben momenteel bezig om van de kas een podium te maken en middels live-stream verschillende artiesten, dichters en schrijvers uit te nodigen.

DEELNEMER

Hippolytushoef
Plezier, enthousiasme en originaliteit, zijn de bindende factoren in dit prima op elkaar ingespeelde en zeer ervaren orkest (2023 40 jaar!). Jaarlijks worden vele optredens met succes afgeleverd waarbij niet alleen de dixieland maar ook diverse ander stijlen.

DEELNEMER

Nieuwe Niedorp
Wil jij graag piano leren spelen? Meld je dan aan voor een proefles bij Pianoles Niedorp.

DEELNEMER

Lutjewinkel
Houd je erg veel van zingen en wil je graag meer leren over je stem en het goed gebruiken hiervan? U kunt bij De Zangfabriek terecht voor privélessen, duo lessen, groepslessen en workshops. Iedereen is welkom, jong en oud! Vraag snel een gratis proefles aan!

DEELNEMER

Wieringerwerf
Gitarist/Zanger, speelt covers en eigen werk, perfect om uw feest tot een uniek succes te laten worden. Het repertoire is bijzonder, en bevat stukken die je haast nooit meer live hoort, zoals Shadows, Stones, Dire Strates, Ram Jam, Deep purple, Hendrix, enz.
Cultuureducatie, Spelen met muziek, Muziek voor kleuters, culturele projecten en diverse activiteiten met klankschalen.

DEELNEMER

Lutjewinkel
De muziekschool voor jong en oud!

DEELNEMER

Wieringerwaard
Gezellig zangkoor voor jong en oud. Met een repertoire van van oude klassiekers tot aan de moderne muziekstukken van: Elton John, Mozart, Queen, Adèle en vele anderen. Regelmatig verzorgen wij optredens, zowel eigen concerten of als bezoekend koor: Ook bij u kunnen wij een gezellig en muzikaal optreden verzorgen.
Laad meer