De Oude Glorie gaat weer open

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wel op aangepaste wijze vanwege de coronapandemie. Van ploegen tot trekkers van naaimachines tot rupstrekkers zijn er te zien bij de drie leden van De Oude Glorie.

Samen met het Historisch Genootschap is men tot deze verzamelingen gekomen. Het genootschap richt zich op de papieren en het grotere materiaal gaat naar de Oude Glorie.

Bij Piet Zeeman zijn de mooiste John Deere trekkers te zien. Hij heeft de grootste John Deere trekkerverzameling van Nederland. Gerrit Waaiboer zet zijn deuren ook weer open en ook hij heeft een prachtige verzameling, weer een heel andere, waar hij met liefde over vertellen kan. Diverse soorten zakken voor de opslag en hoe zijn vader er mee omging.

Het alles is te zien bij Gerrit Roza, Oom Keesweg 22 in Wieringerwerf, Piet Zeeman, Havenweg 11 in Wieringerwerf-Zuid en Gerrit Waaiboer, Wierweg 19 in Slootdorp. De entree is gratis. Voor informatie kan men Gerrit Roza bellen (0227-601215). De open dagen zijn onder voorbehoud op de zaterdagen 5 juni, 3 juli, 7 augustus, 4 september en 2 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur. Andere dagen alleen op afspraak.

meer om te ontdekken

Culturele promotiedag in Wieringerwaard

Dorpshuis De Oude School aan de Populierenlaan in Wieringerwaard vormt zaterdag 11 september het decor van een Culturele- en Verenigings Promotiedag. Tijdens deze dag laten

Scroll naar top