Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

12 juli 2023

De zomer in je bol gaat in première!

Wieringerwerf – Op zaterdag 22 en zondag 23 juli kan men de totaaltheater voorstelling ‘De zomer in je bol’ elke dag vier maal zien op de “Camping” aan Schervenweg 10 in Wieringerwerf centrum.

De laatste twee weken is er hard gewerkt aan de voorstelling,  de nieuwste productie van Cultuur binnen de Dijken. De voorstelling is door de deelnemers zelf bedacht onder leiding van professionals.

Zomer is het onderwerp, en behalve dat dat natuurlijk voor de meesten vakantie betekent, is de zomer ook de piekperiode van kracht en creativiteit. Toch zal vooral de vakantie aan bod komen. “Stel je een camping voor in de brandende zon of juist in de spetterende regen. Gasten komen aan of gaan juist weer, plaatselijke zangers laten hun stem horen. Een campingbaas bemoeit zich met dingen of organiseert activiteiten die aanslaan of juist niet. Mensen met een toilettas onder de arm. Spelletjes spelende toeristen. Een camping waar allerlei scènes plaatsvinden; onverwachte, grappige of dramatische situaties.”

Op de website www.cultuurbinnendedijken.nl/webshop zijn de kaarten te reserveren. Meer informatie over deze voorstelling is te verkrijgen bij Irene van Oers: stichting@cultuurbinnendedijken.nl

Foto aangeleverd: Jauwk Ras

DEEL DIT BERICHT