Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

2 juni 2020

Doe mee aan 3de Open Cultuur Podium

Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de live uitzending van het 3de Open Cultuur Podium in Hollands Kroon.
Elke inwoner van Hollands Kroon krijgt de gelegenheid om een video in te zenden (lengte ongeveer 3 minuten) van een culturele aktiviteit waar hij/zij bij betrokken is. Doe mee als individu, als duo, als groep, school(klas), koor enzovoort.
Denk bijvoorbeeld aan het zingen van een lied, het spelen van muziek, het voordragen van een gedicht, een dansoptreden, een (school)musical impressie, het voorlezen van een kort verhaal, of vertel iets over een schilderij dat je gemaakt hebt enzovoort. Denk breed.

Als de video nog opgenomen moet worden dan wordt aanbevolen om in landscape formaat te filmen en vanaf een statief. De video(s) moeten voor 18 juni bij voorkeur met WeTransfer opgestuurd worden naar openpodiumhk@gmail.com . Vermeld voor- en achternaam contactpersoon, woonplaats en telefoonnummer en vertel in het kort iets over de bijdrage.
De uitzending zal plaatsvinden op zondag 28 juni vanaf 17.00 uur via facebook van het CPHK.
Voor vragen mail naar openpodiumhk@gmail.com

DEEL DIT BERICHT