Expositie Gerard Mooy in Laurenskerk geopend

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Met het doorknippen van het veiligheidslint voor de deur van de Laurenskerk in Kolhorn werd zaterdag door Rob Veenman, loco-dijkgraaf Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, de expositie van Gerard Mooy geopend.

Joop Luten, lid van het bestuur van CPHK maakte voor Noordkop Centraal onderstaande videoreportage over de opening. Hij sprak met Gerard Mooy over zijn ontwikkeling als schilder, het kleurgebruik en de inhoud van zijn werk. Een aantal bezoekers vertelt hoe zij het werk van Gerard Mooy ervaren.

De tentoonstelling is een activiteit van ’Kunst in Kolhorn’, een initiatief van de Laurenskerk om kunst en bezoekers aan Kolhorn te binden en te betoveren. De entree is € 1,-, die geheel ten goede komt aan het kerkfonds. De expositie is woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur te bezichtigen.

meer om te ontdekken

Wat betekenen de nieuwe covid-19 maatregelen?

Helaas vragen de aangekondigde aanscherpingen van de maatregelen rondom covid-19 ook weer om aanpassingen binnen ontmoetingsplekken.Om daar wat bij te ondersteunen heeft de gemeente Hollands

Scroll naar top