Expositie Gerard Mooy in mooi Kolhorn

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Werk van Gerard Mooy in mooi Kolhorn, een mooiere combinatie is haast niet mogelijk. Het werk van Gerard Mooy is doorspekt van poldervolle en waterrijke vergezichten.
Het werk is vanaf 26 juli drie weken lang te zen in Laurenskerk in Kolhorn. De tentoonstelling wordt geopend in beperkt gezelschap vanwege corona restricties door Luc Kohsiek, dijkgraaaf van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.
De tentoonstelling is een activiteit van ‘Kunst in Kolhorn’ (KiK), een initiatief van Laurenskerk, om kunst en bezoekers aan Kolhorn te binden en te betoveren. .De entree is 1 euro, die geheel ten goede komt aan het kerkfonds. Openingstijden woensdag tot en met zondag van 11-17 uur.

meer om te ontdekken

Expositie Gerard Mooy in Laurenskerk geopend

Met het doorknippen van het veiligheidslint voor de deur van de Laurenskerk in Kolhorn werd zaterdag door Rob Veenman, loco-dijkgraaf Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, de expositie

CPHK werkgroep Muziek&Scholen bijeen

De CPHK werkgroep Muziek&Scholen hebben vergaderd over de inventarisatie die Ted Moelker en Marja Beemster hebben gemaakt over muziek(projecten) die door orkesten in uitvoering zijn

Scroll naar top