Expositie Teken- en schilderclub Barsingerhorn in Laurenskerk

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

De Teken- en schilderclub Barsingerhorn houdt met Pasen (16-18 april , in de aanloop naar hun 40-jarig bestaan, een expositie in de Laurenskerk in Kolhorn.Dit jaar wordt gevierd met extra veel werk. Er worden door de leden taarten gebakken voor een feestelijk taarten buffet. Men kan aanschuiven in het “schilders café”.De expositie op zaterdag 16, zondag 17 en maandag 18 april is open van 10.30 tot 17.00u. Entree €1,50 incl. een kopje koffie of thee. Er kunnen lootjes gekocht worden voor een loterij met mooie prijzen.De Laurenskerk is de laatste 20 jaar het “atelier” waar de club, momenteel bestaande uit een 12 tal schilders, die om de twee weken schilderen onder begeleiding van wisselende docenten.

meer om te ontdekken

Het Zijvestival – Passie voor muziek

Het Zijvestival is een tweejaarlijks muziekfestival in ’t Veld, voor en door inwoners van ’t Veld, Zijdewind en omstreken. Het uitgangspunt is dat iedereen die

Nieuw Talent Orkest Hollands Kroon

Ontdek het plezier van samen muziek maken! Heb je altijd al eens een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samenmuziek maken je geweldig?

Scroll naar top