Gedichten over ‘Groei’ welkom voor Poldertuin

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

De Stichting Kunst en Cultuur Anna Paulowna is op zoek naar dichters voor de gedichtenroute in de Poldertuin aan de Molenvaart te Anna Paulowna. Iedereen uit de gemeente Hollands Kroon mag meedoen en een gedicht schrijven met het thema ‘Groei’. Uit de inzendingen worden 20 tot 25 gedichten gekozen die worden geplaatst.

De gekozen dichters worden bijtijds op de hoogte gesteld en worden uitgenodigd voor de presentatie van de gedichten in de Poldertuin. Deze opening hangt af van de dan bepalende coronamaatregelen. De route door de Poldertuin bestaat uit een selectie van circa 25 gedichten. De gekozen gedichten komen met naamsvermelding langs de wandelpaden tussen de bloemenpracht te staan.

Nieuw dit jaar is een auditief aspect. Verschillende gedichten zijn ook te beluisteren. De gedichten blijven staan van april tot eind juli.Inzendingen tot maximaal 80 woorden zijn welkom tot 15 februari en kunnen voorzien van naam worden gestuurd naar info@kunstencultuurannapaulowna.nl.

meer om te ontdekken

Het Zijvestival – Passie voor muziek

Het Zijvestival is een tweejaarlijks muziekfestival in ’t Veld, voor en door inwoners van ’t Veld, Zijdewind en omstreken. Het uitgangspunt is dat iedereen die

Nieuw Talent Orkest Hollands Kroon

Ontdek het plezier van samen muziek maken! Heb je altijd al eens een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samenmuziek maken je geweldig?

Scroll naar top