Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

2 januari 2023

Goed voornemen

2023 een nieuw jaar. Tijd om invulling te geven aan je eerste goede voornemen. Geef je op voor deelname aan de thema bijeenkomst over subsidies en crowdfunding op 28 januari in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) heeft een aantrekkelijk programma gemaakt voor iedereen die actief is in de cultuursector.

De toegang en deelname is GRATIS. Aanmelden vooraf kan makkelijk door op deze LINK te klikken. De themamiddag is op zaterdag 28 januari 2023 van 13.30-17.00 in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Vier ervaren sprekers op dit gebied gaan vertellen over hun ervaringen. Hoe doe je een aanvraag voor je project bij het Cultuurfonds? Daar vertellen Carl van der Horst en Linda van Kamp van het Prins Bernard Cultuurfonds over. Nynke Coenraads, zelfstandig consulente, deelt haar ervaringen over het hoe, wat en waar van subsidies. En wil je weten hoe je een succesvolle crowdfunding campagne opzet. Dan kan je luisteren naar Jeltje Hillen van ‘Voor de Kunst’. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen tussen de lezingen door. Ook andere organisaties zijn aanwezig zoals CPHK, Hollands Kroonse Uitdaging, Gemeente Hollands Kroon, Mondriaan stichting, VSB fonds en de Rabobank. Aan het eind van de bijeenkomst is er nog een drankje en een hapje. Dan treedt ook de Rock ’n Roll band op uit Lutjewinkel.

DEEL DIT BERICHT