Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

1 maart 2020

Gonnie en Gijsje samen op stap

Met liedjes van Ageeth de Haan beleven de gansjes Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. U kunt dat meebeleven op zaterdag 7 maart in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Kira Kool is performer en maakt deze theatervoorstelling voor kinderen en volwassenen.

Het verhaal gaat over Gonnie een gansje die zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg. Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

In hun ontdekkingstocht komen Gonnie en Gijsje er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee? Entreeprijs € 5,00 voor peuters en € 10,- voor volwassenen.  7 maart 2020 @ 11:00 – 12:00

DEEL DIT BERICHT