Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

29 maart 2023

Het ontsnappen Waert

Verlang jij er ook wel eens naar.. ontsnappen uit je alledaagse bezigheden? Even niet leven in haast, met allerlei verplichtingen? Weg van alledaagse sleur? 

Op zaterdagavond 1 april geeft Muziekvereniging Wieringerwaard een concert met als thema ‘ontsnappen’. Ontsnappen aan je huiswerk, het uitlaten van de hond in de regen of misschien wel die saaie baan! Hoe we dat doen? Door een avond muziek te verzorgen die je afleidt van die dagelijkse bezigheden en die je meeneemt op deze ontsnappingstocht. Van heel herkenbare muziek (zoals I say a little prayer van de onlangs overleden Burt Bacharach) tot muziek die tot de verbeelding spreekt, laat je deze avond meevoeren. 

Naast het orkest zal ook niemand minder dan FADOpelos2 zal een gastoptreden verzorgen.  Dit is een duo dat bestaat uit Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar) en zij brengen prachtige fadonummers ten gehore. In de zomer van 2020 wonnen zij de zangwedstrijd ‘We Want More’. Muziek vol emotie, dat is waar het bij FADOpelos2 om gaat. 

Daarnaast zal niemand minder dan Oscar Koch, bekend van zijn rol als presentator én zanger tijdens ons jubileumconcert in Cool in Heerhugowaard, de presentatie van de avond verzorgen. Het concert start om 20:00 uur (om 19:30 uur gaan de deuren open) in de gymzaal van Wieringerwaard.
Kaarten van €12,50 per stuk zijn online verkrijgbaar: klik op chipta.
Kaarten zijn ook te koop bij Tankstation van Zijl.

DEEL DIT BERICHT