Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

29 april 2020

Kijkers enthousiast over Open Cultuur Podium

De eerste live uitzending van Open Cultuur Podium Hollands kroon is succesvol verlopen. De uitzending, die afgelopen zondag live te volgen was via facebook, werd volop bekeken.

Er werd uitbundig door de kijkers gereageerd. Men vond het een leuk en goed initiatief. In totaal werden 9 videos vertoond. Vaart de Band beet de spits af met hun lied ‘Beetje kwijt’. Daarna een korte bijdrage van Mientje Leegwater over de De draak bij het Hollands Kremlin gemaakt door Ger Leegwater.

Ton van der Winden, voorzitter van het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) had het lied ‘Crisis’ gecomponeerd en bracht het ten gehore. Het optreden van Petra Rotgans en haar zoontje Sil over Billy de Kip was ontroerend. De jeugdige Jan Smit liet zijn talenten zien bij een stop-motion animatie met Duplo blokken.

Het duo Greetje van Roon en Herman Koopman kreeg de handen op elkaar met hun lied ‘Leve het nijlpaard’. Heel  bijzonder was ook de bijdrage van Mirjam van Wagendorff over het maken van glazen objecten. De uitzending werd afgesloten met twee muzikale bijdragen. Sasmetasz trad op met ‘In spin de bocht gaat in’. En twee leden van ‘4 the Taste’ zongen hun lied ‘Whisky takes away the trouble”.

Aanstaande zondag 3 mei is om 15.00 uur de tweede uitzending met nieuwe videos die dan ook weer door Joop Luten, lid van CPHK, live gepresenteerd zal worden.

Eerste Open Cultuur Podium uitzending

Eerste Open Cultuur Podium Uitzending in Hollands Kroon

Geplaatst door Cultuurplatform Hollands Kroon op Zondag 26 april 2020

DEEL DIT BERICHT