Kom naar Kunst in Kruiswijk

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

‘Stichting Kunst en Cultuur’ in Anna Paulowna organiseert in het weekend van 26-27 september een zeer gevarieerde tentoonstelling op industrieterrein Kruiswijk. In dit Kunst in Kruijswijk (KIK) evenement werken tien bedrijven op Kruijswijk en kunstenaars uit Anna Paulowna samen.

De deelnemende bedrijven zijn Rood, Huiberts, Muntjewerf, Steengoed, R.O.N., Agratechniek, Olof Schuur, Robert Tediek en Boudewijn Hosmus. Men kan een mooie route afleggen om de kunst bij de bedrijven te zien van 11.00-16.00. Er is werk te bekijken van Trudie Appelman, Sonny de Kruijff, Conny Roos, Lydia de Roos, Astrid Breed en nog vele anderen.

Op zondag is het ook nog mogelijk om te genieten van de muzikale klanken van de Band ‘Vaart’. Zij spelen van 13.00-13.30 uur, 14.00-14.30 uur en van 15.00 – 15.30 uur bij bouwbedrijf RON. In totaal is er ruimte voor 50 personen. Er geldt wel een ‘vol is vol’ beleid.

meer om te ontdekken

6e Open Cultuur Podium uitzending

De live uitzending van het 6e Open Cultuur Podium Hollands Kroon op zondag 25 oktober was weer een succes. Bijna 200 kijkers hebben tot nu

Netwerkmiddag Muziek&Onderwijs uitgesteld

De werkgroep Muziek&Onderwijs van het Cultuurplatform heeft de geplande netwerkmiddag van aanstaande maandag 25 oktober over inventarisatie aktiviteiten muziekverenigingen Holland Kroon voor alle scholen uitgesteld.

Scroll naar top