Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

12 september 2020

Kom naar Kunst in Kruiswijk

‘Stichting Kunst en Cultuur’ in Anna Paulowna organiseert in het weekend van 26-27 september een zeer gevarieerde tentoonstelling op industrieterrein Kruiswijk. In dit Kunst in Kruijswijk (KIK) evenement werken tien bedrijven op Kruijswijk en kunstenaars uit Anna Paulowna samen.

De deelnemende bedrijven zijn Rood, Huiberts, Muntjewerf, Steengoed, R.O.N., Agratechniek, Olof Schuur, Robert Tediek en Boudewijn Hosmus. Men kan een mooie route afleggen om de kunst bij de bedrijven te zien van 11.00-16.00. Er is werk te bekijken van Trudie Appelman, Sonny de Kruijff, Conny Roos, Lydia de Roos, Astrid Breed en nog vele anderen.

Op zondag is het ook nog mogelijk om te genieten van de muzikale klanken van de Band ‘Vaart’. Zij spelen van 13.00-13.30 uur, 14.00-14.30 uur en van 15.00 – 15.30 uur bij bouwbedrijf RON. In totaal is er ruimte voor 50 personen. Er geldt wel een ‘vol is vol’ beleid.

DEEL DIT BERICHT