Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

17 november 2020

Koningin Maxima aanwezig bij ondertekening MuziekAkkoord Noord Noord Holland

Op 25 november wordt ‘MuziekAkkoord Noord Noord-Holland” on-line ondertekend waarbij Koningin Maxima aanweizg zal zijn. In Muziekakkoord Noord Holland Noord zijn vertegenwoordigd Alkmaar/Heerhugowaard, IJmond, West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Hiermee zijn bijna 59.000 basisschoolleerlingen vertegenwoordigd. Koningin Maxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas.

Tijdens een werksessie voorafgaand aan de ondertekening willen de organisatoren inspiratie ophalen en de verbinding maken tussen alle plannen. Hoe gaat het verder en wordt er voor gezorgd dat de lijnen naar elkaar toe lopen. Er zijn verschillen tussen de regio’s maar ook overeenkomsten. De grote overeenkomst is de belofte aan het kind en dat er veel verschillende organisaties nodig hebben om dat te borgen. Iedereen die zich bezighoudt met muziekonderwijs is hiervoor uitgenodigd. Meld je dan aan via deze link: https://mmidk.typeform.com/to/CwdnttEF

DEEL DIT BERICHT