Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

19 oktober 2023

Kunsthuis Steengoed exposeert op ‘Kunst10daagse’ in Bergen

ANNA PAULOWNA – Het Kunsthuis Steengoed uit Anna Paulowna heeft een expositie tijdens de kunst10daagse Bergen op het terrein van de Min Hallen (van Bladerenweg 14, Bergen) in een geweldige loods met één verdieping.

De ruimte is ingericht met veel werk uit de galerie in Anna Paulowna in combinatie met heel veel nieuw en uniek werk van verschillende kunstenaars (Martin Griek, Ward Strootman, Francesca Zijlstra, Thomas Junghans, Rutger Jan Bredewold, Leo Gestell, Jan Kijff, Hans van Norden, Narouz Moltzer, Han Boerrigter, Ruth van Weerden, Riet Jimmink, Siiri Spronken, Arthur Spronken, Sabine Lintzen en Aart Prins)  en fotograaf Kenneth Stamp.

De laatste voorbereidingen zijn nog in volle gang om van 20 t/m 29 oktober een prachtige expositie neer te zetten. De expositie is dagelijks open van 10.00 – 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom laten Rob Glas en Nadine Jong van het Kunsthuis weten. Op de locatie van de ‘Min Hallen’ staan meerdere loodsen met 50 andere kunstenaars. Er is zoveel moois te zien op één plek!

DEEL DIT BERICHT