Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

1 april 2020

LIVE Open Cultuur Podium

Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) heeft het initiatief genomen om een ‘Open Cultuur Podium’ te organiseren. Elke inwoner in Hollands Kroon wordt uitgenodigd om een korte video (maximaal 3 minuten) op te nemen van een culturele aktiviteit.

Denk bijvoorbeeld aan het zingen van een lied, het spelen van muziek op je eigen instrument, het voordragen van een gedicht, het voorlezen van een kort verhaal, het vertellen over schilderij dat je gemaakt hebt etc etc. Denk breed.

De video mag maximaal 3 minuten duren. De video kan opgenomen worden met de camera van een mobiele telefoon (landscape formaat, camera 90◦ draaien), webcam of met een videocamera. Bij voorkeur opnemen vanuit een stabiele positie, niet te veel in- en uitzoomen, of van links naar rechts bewegen.

De video(s) moeten recent gemaakt zijn en bij voorkeur met WeTransfer opgestuurd worden naar openpodiumhk@gmail.com . Vermeld ook je voor- en achternaam, woonplaats en telefoonnummer en vertel in het kort iets over je bijdrage.

Het Cultuurplatform gaat alle inzendingen bundelen en er een interactieve live uitzending van maken via Facebookpagina van het Cultuurplatform. Inzenders krijgen bericht wanneer de uitzending gaat plaatsvinden. Voor vragen mail naar openpodiumhk@gmail.com 

DEEL DIT BERICHT