Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

5 december 2022

Meld je aan voor thema middag aanvragen subsidies

Toneel, dans, muziek, zang, beeldende kunst, fotografie, erfgoed, literatuur of welke andere culturele activiteit dan ook, die u zelfstandig of in clubverband uitoefent: lees dit goed!

Iedereen in het culturele veld (of je nu alleen werkt of onderdeel bent van een vereniging) heeft naast het werk dat de leden verrichten ook geld nodig om te kunnen voortbestaan. Daarvoor is het belangrijk te weten van welke subsidies gebruik gemaakt kan worden en hoe je die aanvraagt.

Het Cultuur Platform Hollands Kroon (CPHK) wil hierbij behulpzaam zijn en biedt het volgende aan:

Op zaterdag 28 januari 2023 komt er een themamiddag waar het aanvragen van subsidies centraal staat. De middag begint om 14.00u in de Cultuurschuur in Wieringerwerf en zal duren tot 17.00u.

De begane grond zal ingericht worden met stands van subsidiegevers, waar u met uw vragen terecht kunt. Subsidie-deskundige Nynke Coenraads zal een lezing geven met dit onderwerp. De organisatie ‘Voor De Kunst’ gaat dieper in op het opzetten van een crowdfunding kampanje, terwijl een andere subsidieverstrekker dieper ingaat waar zij op letten bij het beoordelen van een subsidieaanvraag. Tussen de lezingen door is er steeds gelegenheid om een stand te bezoeken voor informatie. In de hal is een doorlopende videoshow te zien van wat het CPHK voor uw vereniging kan betekenen. Onze website geeft daar een goed beeld van.

De middag wordt muzikaal opgeluisterd met muziek van de Rock & Roll Fabriek. Aan het eind komt de gelegenheid om met een drankje nog wat na of bij te praten. Heeft u niet de hele middag beschikbaar, dan kunt u ook kiezen voor een deel van de middag.

Het volledige programma volgt op een later tijdstip. Meld je alvast aan voor de themadag. Klik op deze LINK om aan te melden. Deel dit bericht met andere creatieven uit de omgeving! Iedereen die zich aanmeldt krijgt automatisch ook het volledige programma per e-mail toegestuurd.

DEEL DIT BERICHT