Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

31 januari 2023

Met spoed dirigent gezocht

HOLLANDS KROON – Voor het meespeel orkest, een voortzetting van het Nieuw Talent Orkest Hollands Kroon, wordt op korte termijn een dirigent gezocht. Het gaat om volwassenen die nu na een eerste periode van kennismaken met muziek maken zich verder willen ontwikkelen als opstap naar muziekverenigingen.

Men is op zoek naar en dirigent die twee wekelijks op de zaterdagmiddag gedurende twee uuur het orkest wil dirigeren in de Laurenskerk in Kolhorn. In totaal wordt 10 keer gerepeteerd. Er vindt geen repetitie plaats in de schoolvakantie periode. Men is op zoek naar een dirigent met ervaring in harmonie of fanfare en die nog niet dirigeert bij een van de acht muziekverenigingen die aan het project Nieuw Talent orkest deelnemen. Men wil graag op 18 februari met de nieuwe dirigent start.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Wilhelm van de Weide op telefoon 06 50 24 35 13.

Voor meer informatie over het hoe en waarom van het Nieuw Talent orkest word verwezen naar eerdere berichten op de website van CPHK of klik op https://www.youtube.com/watch?v=96Dz31yspg4 om video over het Nieuw Talent orkest te bekijken.

DEEL DIT BERICHT