Mogelijkheden voor muzieklessen en culturele instellingen

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Het is sinds kort weer toegestaan om 1 op 1 muzieklessen te geven in muziekscholen en gebouwen. Hierbij moet wel 1,5 meter afstand worden gehouden.

Plan van aanpak

Muziekscholen in Hollands Kroon die 1 op 1 muzieklessen willen geven moeten hiervoor een plan van aanpak indienen bij de gemeente.

De gemeente beoordeelt de plannen die zijn binnengekomen. De muziekscholen krijgen spoedig een antwoord of de muzieklessen hervat kunnen worden.

Het uitvoeren van het plan van aanpak en het houden aan de richtlijnen is en blijft een verantwoordelijkheid van de muziekscholen zelf.

Culturele instellingen: bioscopen, theaters en musea

Als het coronavirus onder controle blijft, worden de maatregelen voor culturele instellingen versoepeld. Op de website van de Rijksoverheid vindt u meer informatie over de aangekondigde versoepeling.

Evenementen zoals grote festivals zijn verboden tot 1 september. Meer informatie vindt u op de pagina over evenementen.

Veel gestelde vragen over cultuur en het coronavirus

meer om te ontdekken

Expositie Gerard Mooy in Laurenskerk geopend

Met het doorknippen van het veiligheidslint voor de deur van de Laurenskerk in Kolhorn werd zaterdag door Rob Veenman, loco-dijkgraaf Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, de expositie

CPHK werkgroep Muziek&Scholen bijeen

De CPHK werkgroep Muziek&Scholen hebben vergaderd over de inventarisatie die Ted Moelker en Marja Beemster hebben gemaakt over muziek(projecten) die door orkesten in uitvoering zijn

Scroll naar top