Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

24 november 2022

Najaarsconcert Apollo

Zaterdag 26 november zal Harmonieorkest Apollo weer een concert verzorgen in het Vikingschip onder leiding van Jeroen Drenth. Het programma van het orkest zal ondermeer bestaan uit ‘the Rise of the Firebird’ van Steven Reineke, ‘A Fairy Tale’ en ook de sprookjes uit 101 nacht komen voorbij in de vorm van ‘Selections from Aladdin’ en de ‘Persische Mars’ van Strauss. Daaraan vooraf gaan de slagwerkleerlingen van docent Yori van den Berg beginnen met een korte presentatie van hun vorderingen.

Na de pauze vervolgt het harmonieorkest het concert met een zeer gevarieerd programma, waaronder Oregon van Jacob de Haan, een compilatie uit Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest en ‘An American in Paris’ van George Gershwin.

Aanvang 20:00 uur; Sociaal Cultureel Centrum het Vikingschip – Robbenoordstraat 11a – Den Oever. Entree: € 10,00 inclusief consumptie. Meer informatie: www.apollodenoever.nl of www.vikingschip.nl.

DEEL DIT BERICHT