Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

21 mei 2024

Najaarswolken, herfsttooien, nazomerdagen, onstuimigheid

WIERINGERWERF – Stichting Cultuur binnen de Dijken is op zoek naar deelnemers aan het totaaltheaterproject: HERFST.

Gedurende twee weken wordt er materiaal verzameld door de deelnemers. Zij geven ook aan wat zij zouden willen spelen en vertellen en of dat door middel van toneel, dans, zang of muziek is.

Alles wordt bij elkaar gepast door professionele theatermakers, regisseurs, een choreograaf, een vormgever en een technicus. Dat alles om het na twee weken te laten zien aan het publiek.

Bijzonder is dit jaar de locatie. Het Nederlands Kremlin aan de Limmerschouw, de Kunsttuin in Winkel. De prachtige bouwwerken gaan dienstdoen als decor van dit theaterstuk.

HERFST vindt plaats van maandag 22 juli tot en met vrijdag 2 augustus waarna de voorstellingen zijn op zaterdag 3 en zondag 4 augustus. De kosten bedragen €100 voor het hele traject voor theatermensen, vertellers en dansers. Koorleden en musici hebben een ander schema dat enkele dagdelen en een aantal dagen in totaal bedraagt. De kosten om onder begeleiding van een muzikant/dirigent mee te doen als muzikant of koorlid zijn €50.

Meer informatie en/of je opgeven voor dit totaaltheaterproject kan via de website www.cultuurbinnendedijken.nl/webshop Voor meer informatie kunnen je ook mailen met stichting@cultuurbinnendedijken.nl of bellen met 06-19505135

DEEL DIT BERICHT