Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

7 februari 2024

Netwerkbijeenkomst Evenementen

HOLLANDS KROON – Op dinsdag 27 februari is er een Netwerkbijeenkomst Evenementen, die plaatsvindt van 18:30 – 21:30 uur in het in het restaurant van Dierenpark Hoenderdaell. De organisatie is in handen van de gemeente Hollands Kroon.

Deze bijeenkomst onderscheidt zich door de aanwezigheid van Lieke Lamb, één van Nederlands meest gevraagde trendwatchers. Lieke zal met haar inzichten en expertise de avond leiden en een presentatie geven over de trends en ontwikkelingen in de evenementensector. Dit is uw kans om van haar te leren, vragen te stellen en geïnspireerd te raken.

Daarnaast zal Casper Groenendijk een presentatie geven over de (veranderde) regelgeving en veiligheid bij evenementen. Een must voor elke organisatie die een evenement(en) wil organiseren of momenteel organiseert in Hollands Kroon.

De avond biedt volop de gelegenheid om te netwerken; u kunt zowel voor als na de presentaties kennismaken met andere deelnemende organisaties,kennis en ervaringen uitwisselen en mogelijke samenwerkingen verkennen. Daarnaast zullen de politie, brandweer, Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) en de buitengewoon opsporingsambtenaren (Boa’s) aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Reserveer uw deelname via https://Tickets-Netwerkbijeenkomst.eventbrite.nl

De beschikbaarheid is beperkt. Let op: aan de deur kan men geen toegang meer garanderen.

DEEL DIT BERICHT