Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

25 november 2022

Oh wat is dit leuk!

Den Oever – “Oh wat is dit leuk” riep een leerlinge uit groep 5 van één van de basisscholen in Den Oever enthousiast toen ze trompet speelde bij de start van het project ‘Muziek in de Klas”.

Leerlingen van basisscholen t Span en de Branding in Den Oever krijgen gedurende vier weken muziekles van vakdocenten. Ook het harmonieorkest Apollo uitDen Oever draagt haar steentje bij aan het project.

De leerlingen zijn enthousiast zo bleek wel op de eerste les. Zij maakten kennis met verschillende instrumenten en worden begeleid door Karin van de Veen (trompetdocent), Yori van de Berg (slagwerkdocent), Frank Bakker (docent fluit) en Sirnin Thijsen (docent klarinet).

Op 30 november gaan de leerlingen het geleerde presenteren in het Vikingschip voor de ouders om 10.00. Het project ‘Muziek in de Klas’, een initiatief van het Cultuurplatform Hollands Kroon en overgenomen door de gemeenteraad als een structurele activiteit, is dit schooljaar gestart en wordt uitgerold over alle basisscholen in Hollands Kroon.

DEEL DIT BERICHT