Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

7 oktober 2022

Scholen en Breez’ Harmony aan de slag

De leerlingen uit groep 5 van de Zandhorst en de Sint Jan in Breezand zijn begonnen met hun muzieklesproject samen met Breez’ Harmony.

De muziekdocenten Bart Koning (slagwerk), Frank Bakker (fluit), Karin van der Veen (trompet) en Wilma Beers (klarinet/saxofoon) maken de kinderen in een introductieles enthousiast voor de muziek. Daarna mogen de leerlingen een favoriet instrument kiezen waar ze dan twee lessen op krijgen. Als afsluiting van het project spelen de kinderen mee met Jeugdorkest Breezy zodat ze ook de ervaring van het samenspelen kunnen beleven. Er is een slotpresentatie op 26 september om 18.30 in het gebouw van Breez, Zandvaart 57 in Breezand.

Het muziekproject is het resultaat van een initiatief van het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK), alle scholen en muziekverenigingen uit Hollands Kroon voor jaarlijkse muzieklessen voor alle leerlingen van groep 5. De coördinatie vanuit CPHK ligt in handen van Wilma Beers en Jeroen Drenth.

DEEL DIT BERICHT