Op zoek naar neiuwe leden CPHK

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Het Cultuur Platform Hollands Kroon (CPHK) is op zoek naar nieuwe leden met belanstelling voor cultuur.Daarnaast vragen wij het volgende:* Jij bent woonachtig in Hollands Kroon* Jij bent werkzaam of actief in een of meerdere van de verschillende cultuurclusters, muziek, beeldende kunst, theater, cultureel erfgoed*Jij kijkt verder dan jouw eigen belangstelling en jouw eigen betrokkenheid bij kunst en cultuur.*Jij beschikt over voldoende tijd. Het CPHK vergadert maximaal 1.5 uur ’s avonds eenmaal per 2-3 maanden.*Jij treedt aan als vrijwilliger en ontvangt hiervoor een vergoeding per vergadering.Interesse of vragen neem kontakt op met een van de co-voorzitters van het CPHK op Ton van der Winden (0657126594) of Joop Luten (0629211729).

meer om te ontdekken

Het Zijvestival – Passie voor muziek

Het Zijvestival is een tweejaarlijks muziekfestival in ’t Veld, voor en door inwoners van ’t Veld, Zijdewind en omstreken. Het uitgangspunt is dat iedereen die

Nieuw Talent Orkest Hollands Kroon

Ontdek het plezier van samen muziek maken! Heb je altijd al eens een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samenmuziek maken je geweldig?

Scroll naar top