Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

8 februari 2024

Open dag Muziekvereniging Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – Heeft u altijd al eens een kijkje in de keuken van Muziekvereniging  Wieringerwaard willen nemen? Bent u benieuwd naar ons lesaanbod voor dreumesen en peuters of juist naar ons lesaanbod voor kinderen onder of na schooltijd? Misschien bent u nieuwsgierig naar het lesaanbod voor volwassenen… Wilt u weten welke activiteiten wij allemaal organiseren in Wieringerwaard en omstreken? Of bent u reuze benieuwd hoe onze orkesten klinken?

Kom dan op zondag 11 februari naar onze Open Dag! Van 14.00 tot 16.00 uur staan de deuren van het Dorpshuis in Wieringerwaard wagenwijd voor u open. Voor iedereen van jong tot oud is er iets te beleven: optredens van het Opleidingsorkest en het Groot Orkest, presentaties van verschillende instrumenten, muzikale spelletjes en uitdagingen, informatie over de vereniging en lidmaatschap en uiteraard is er koffie/thee, limonade en wat lekkers!

DEEL DIT BERICHT