Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

CPHK

OCP

Open Cultuur Podium

Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) heeft in april 2020 het initiatief genomen om een Open Cultuur Podium (OCP) in te richten.

Doelstelling van het OCP is om iedere inwoner in Hollands Kroon de gelegenheid te bieden om door middel van een video zijn of haar ervaringen met cultuur in de breedste zin van het woord te delen.

Deelnemers krijgen de gelegenheid om als amateur (beeldend) kunstenaar, muzikant, muziekgroep, verhalenverteller etc mee te doen aan live uitzendingen op het facebook kanaal van CPHK. Men kan daarbij denken aan het zingen van een lied, het spelen van muziek op je eigen instrument, het voordragen van een gedicht, een dansoptreden, een (school)musical impressie, het voorlezen van een kort verhaal, het vertellen over schilderij dat je gemaakt hebt etc etc. Denk breed.

Live uitzending Open Cultuur Podium
De videos met een maximale lengte van ongeveer drie minuten worden in een live uitzending gedurende een half uur op de zondag om 17.00 uitgezonden. De presentatie van de uitzending is in handen van Joop Luten, verantwoordelijk voor communicatie en social media in CPHK. Kijkers kunnen on-line rageren tijdens de uitzending.

Procedure

  1. Neem de video op in landscape formaat (bij camera van mobiele telefoon, mobiele telefoon 90 graden draaien). Formaat bij voorkeur 1920 * 1080 HD kwaliteit. Probeer bij montage geen muziek te gebruiken waarvan je niet de auteursrechten hebt.
  2. Stuur video op naar openpodiumhk@gmail.com per voorkeur per WeTransfer. Als video al gepubliceerd is stuur ons dan link waar we de video kunnen downloaden
  3. Geef voor- en achternaam op van de contactpersoon, woonplaats en telefoonnummer en vertel iets over de achtergrond van de video
  4. Iedere inzender krijgt van ons een bevestiging per email en wordt tijdig geinformeerd over tijdstip uitzending

DEEL DIT BERICHT