Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

3 juli 2023

Oproep aan gastvrouwen, technici, decorbouwers

WIERINGERWERF – Stichting Cultuur binnen de Dijken doet een oproep om vrijwilligers aan te trekken voor een theaterproject dat van 10 tot 23 juli plaatsvindt in Wieringerwerf. Er kunnen nog mensen bij deze zomer. We zijn op zoek naar gastvrouwen, technici, decorbouwers.

“De zomer in je bol” is de titel van het project, waarbij een camping wordt opgebouwd en scènes ontstaan over het vermaarde campingleven, met alles wat daarbij goed en fout kan gaan. Vakantie is het leukste wat er is, maar het kan ook gepaard gaan met stress en gedoe.

Er wordt voor dit project nog gezocht naar mensen die wat meer op de achtergrond willen meedoen: gastvrouwen en -heren die de koffie en catering verzorgen, technici die helpen bij licht en geluid en mensen voor de decorbouw, een veelomvattend woord, waarin ook de opbouw van tenten en andere attributen kan worden begrepen.

Aanmelden kan via de website www.cultuurbinnendedijken.nl Onder het kopje totaaltheater staat daar nog wat uitgebreider wat dit totaalgebeuren inhoudt. Mocht U interesse hebben, meldt U dan aan.

DEEL DIT BERICHT