Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

2 november 2022

Subsidies en crowdfunding

Leer alles over het aanvragen van subsidies en je eigen crowdfundingcampagne. Op zaterdag 28 januari 2023 van 14:00 – 17:00 uur organiseert het CPHK een netwerkmiddag over subsidies en fondsenwerving in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Wil je voor jouw vereniging, kunstwerk, cd-presentatie of evenement subsidie aanvragen (in de breedste zin van het culturele veld) maar weet je niet waar je moet beginnen kom dan naar deze middag toe.

Er komen drie sprekers een half uur vertellen over het aanvragen van een subsidie en het opzetten van een crowdfunding campagne, allen vanuit een andere invalshoek. Op het centrale binnenplein van de Cultuurschuur zullen verschillende subsidieverstrekkers al jullie vragen beantwoorden. Het doel is dat jullie met een gedegen plan van start kunnen als jullie de deur weer uitstappen. Stuur een e-mail naar info@cphk.nl als je je alvast wilt aanmelden en zet 28 januari alvast in je agenda. 

DEEL DIT BERICHT