Template tekst

75 jaar vrijheid in Hollands Kroon

In 2020 herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. Met tal van activiteiten vieren we in Hollands Kroon dat we sindsdien weer in vrijheid leven. Met elkaar zijn we verantwoordelijk om vrijheid door te geven. 

Initiatieven rondom 75 jaar vrijheid

In dit jaar is er op verschillende manieren aandacht voor het herdenken van de Tweede Wereldoorlog en het vieren van 75 jaar vrijheid. Het college van burgemeester & wethouders zal bij verschillende activiteiten aanwezig zijn. Hollands Kroon geeft tegen die tijd via nieuwsberichten en sociale media informatie over de verschillende initiatieven. 

Als u zelf iets wilt organiseren rondom het thema 75 jaar vrijheid en ondersteuning zoekt, heeft u de volgende mogelijkheden: 

  • Staat uw initiatief nog niet in het overzicht van e gemeente en wilt u dat wel? Mailt u dan naar vitaliteit@hollandskroon.nl wat u organiseert, waar en wanneer. Laat ons ook weten waar inwoners meer informatie kunnen vinden. We geven uw initiatief dan ook door voor gratis promotie op de website www.bezoekhollandskroon.nl.
  • Informatie over financiële ondersteuning van Stichting Hollands Kroonse Uitdaging vindt u op hollandskroondaagtuit.nl
  • Heeft u een idee voor de openbare ruimte van Hollands Kroon? Daarvoor kunt contact opnemen met Team Kernbeheer.
  • Voor uitgebereide informatie over 75 bevrijding klik hier de websitepagina 75 jaar bevrijding  van de gemeente Hollands Kroon
Scroll naar top