Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

9 maart 2023

Rommelmarkt muziekvereniging Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – Zondag 12 maart is het eindelijk weer zover. De gezellige rommelmarkt van muziekvereniging Wieringerwaard biedt iedereen de kans om zijn of haar slag te slaan. Leuke koopjes zijn bij deze rommelmarkt altijd te scoren.

Zo zal er weer van alles te koop zijn tegen een leuke prijs. Voor de kinderen speelgoed en puzzels, voor de klussers gereedschap, voor de interieurspecialisten een variatie aan snuisterijen, voor de tuiniers divers gereedschap en voor de vintage-liefhebbers teveel om op te noemen. Voor alle andere bezoekers hebben wij nog veel meer, eigenlijk te veel om op te noemen.

De rommelmarkt start op zondag 12 maart om 11.00 uur en sluit om 13.30 uur. Tussen 11.00 en 12.00 uur is de toegangsprijs € 2,00. Vanaf 12.00 uur is de toegang gratis.

Heeft u nog spullen voor de rommelmarkt?
Ondanks dat wij al een flinke voorraad spullen hebben, zijn wij altijd blij met het aanbod van in goede staat verkerende tweedehands spullen. Mocht u spullen hebben die onze rommelmarkt waardig zijn, dan kunt u deze brengen op: vrijdag 10 maart tussen 19.00 en 20.00 uur en op zaterdag 11 maart tussen 10.00 en 11.00 uur bij de gymzaal aan de Populierenlaan.

Adres gymzaal: Populierenlaan 25 1766 JD Wieringerwaard

DEEL DIT BERICHT