Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

4 januari 2023

TOP 2000 concert bij Breez’ Harmony

ANNA PAULOWNA  – Op zondagmiddag 8 januari zal Breez’ Harmony onder leiding van Bart Koning haar Top2000 concert geven in Het wapen van Holland. Uiteraard met Bohemian Rhapsody, Rollar Coaster of Pianoman.

Alle leden hebben hun favoriete nummers opgegeven. En met die mooie lijst gaat het orkest samen spelen met een speciaal combo dat bestaat uit Ivan Schilder op toetsen, Daan Roemer sologitaar en Paul Rood basgitaar.

Verschillende lokale zangtalenten zullen  hun favoriete nummers ten gehore brengen samen met het orkest en het combo. Op het podium zullen staan: Jana van Vilsteren, Samantha Smit, Bernadette Alkemade, Daniël van Schooneveld, Co Feldman, Elles Wijnker en Bor Wijnker. De laatste zal de presentatie voor zijn rekening nemen.

Het concert gaat een geweldige mix worden van alle favorieten uit de Top2000. Het publiek kan zich vrij bewegen in café sfeer. De aanvang is 15:00 De zaal is al open om 14:30 waarbij er alvast een drankje aan de bar gedaan kan worden onder het genot van het spelende opstaporkest Breezy.

DEEL DIT BERICHT