Volop belangstelling voor 3de Open Cultuur Podium

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

De eerste video bijdragen voor 3de live uitzending van het Open Cultuur Podium Hollands Kroon zijn inmiddels ingezonden. Maar we kijken uit naar nog meer videos over culturele aktiviteiten in Hollands Kroon.

Doe mee als individu, als duo, als groep, school(klas), koor enzovoort. Denk bijvoorbeeld aan het zingen van een lied, het spelen van muziek, het voordragen van een gedicht, een dansoptreden, een (school)musical impressie, het voorlezen van een kort verhaal, of vertel iets over een schilderij dat je gemaakt hebt enzovoort. Denk breed.

Zend je video in of zend ons de link waar we de video kunnen downloaden. Als de video nog opgenomen moet worden dan wordt aanbevolen om in landscape formaat te filmen en vanaf een statief.
De video(s) moeten voor 18 juni bij voorkeur met WeTransfer opgestuurd worden naar openpodiumhk@gmail.com . Vermeld voor- en achternaam contactpersoon, woonplaats en telefoonnummer en vertel in het kort iets over de bijdrage.

meer om te ontdekken

Expositie Gerard Mooy in mooi Kolhorn

Werk van Gerard Mooy in mooi Kolhorn, een mooiere combinatie is haast niet mogelijk. Het werk van Gerard Mooy is doorspekt van poldervolle en waterrijke

Scroll naar top