Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

14 januari 2024

Voorlezen XL in Bibliotheek Middenmeer

MIDDENMEER – De Nationale Voorleesdagen komen eraan! Van 24 januari tot en met 3 februari staat bij KopGroep Bibliotheken daarom alles in het teken van voorlezen. In de bibliotheek van Middenmeer kunnen kinderen op dinsdag 30 januari om 14.00 uur komen knutselen bij Voorlezen XL.

Tijdens Voorlezen XL wordt er voorgelezen uit het Prentenboek van het Jaar, Help! Een Verrassing! van Miriam Bos. Een hartverwarmend verhaal over vriendschap, verwachtingen en verrassingen. Daarna kunnen kinderen samen een vosje knutselen, naar het hoofdpersonage van het prentenboek. Deze activiteit is gratis en aanmelden is niet nodig.

Gratis lid
Lid worden van de bibliotheek is gratis voor kinderen tot 18 jaar. Kinderen tussen de 2 en 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de bibliotheek krijgen een vingerpoppetje cadeau. Kinderen tot twee jaar oud krijgen bij inschrijving altijd een BoekStartkoffertje.

Meer informatie                              
Meer informatie over alle activiteiten en de Nationale Voorleesdagen is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.

DEEL DIT BERICHT