Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

21 juni 2023

Zinspiratie Breezand presenteert: DUBBEL DANK!

BREEZAND -In Dubbel Dank deelt Tine Boeve levensechte verhalen ervaringen en inzichten recht uit het hart. Vanuit de droom om het meest lastige stuk in zichzelf uitvergroot op een podium neer te zetten, kwam zij diverse obstakels tegen, onder andere haar ingewikkelde familiegeschiedenis. Door dit te onderzoeken en te erkennen heeft ze grote stappen gezet in het accepteren en liefhebben van zichzelf.

Met deze theatervoorstelling over dromen, keuzes, begrip en vergeving wil Tine de mensen bereiken en inspireren om hun eigen leven vorm te geven en meegeven dat daarbij kwetsbaarheid heel veel kracht oplevert.

Het is een levendige voorstelling met een lach en een traan, afgewisseld met liedjes die uit het hart worden gezongen en gespeeld.

Vrijdag 23 juni 2023, 20:00 uur, Sint Janskerk Breezand. Tickets verkrijgbaar via: https://hipsy.nl/event/15564-dubbel-dank-in-breezand

DEEL DIT BERICHT