Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

20 december 2022

Zorg dat je erbij bent!

“Het programma is klaar voor de themamiddag ‘Subsidies en crowdfunding’. Vier ervaren sprekers op dit gebied hebben hun medewerking toegezegd. De wethouder voor cultuur gaat de middag openen” zegt een glunderende Tine van Wel. Zij nam binnen het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) het initiatief tot deze themadag en krijgt daarbij hulp van anderen vanuit het CPHK.

De toegang en deelname is GRATIS. Aanmelden vooraf kan makkelijk door op deze LINK te klikken. De themamiddag is op zaterdag 28 januari 2023 van 13.30-17.00 in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Het programma ziet er als volgt uit:

13:30 Inloop met koffie en thee

Opening door Robert Leever (wethouder Economie en Brede Welvaart)

13:45-14:15 Lezing – Hoe doe je een aanvraag voor je project bij het Cultuurfonds?

Carl van der Horst en Linda van Kamp (Prins Bernard Cultuurfonds)

14:45-15:15 Lezing – Hoe, wat, waar subsidie!

Nynke Coenraads (Zelfstandig consulente subsidies)

15:45-16:15 Derde lezing – Hoe zet je een succesvolle crowdfunding-campagne op?

Jeltje Hillen (Voor de kunst)

Na elke lezing is er gedurende een half uur volop de gelegenheid voor stellen vragen door deelnemers aan sprekers en andere aanwezige organisaties (CPHK, Hollands Kroonse Uitdaging, Gemeente Hollands Kroon, Mondriaan stichting, VSB fonds, Rabobank) in de zaal.

Aan het eind van de bijeenkomst is er nog een drankje en een hapje. Dan treedt ook de Rock ’n Roll band op uit Lutjewinkel. De bijeenkomst eindigt om 17.00

DEEL DIT BERICHT