Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

24 augustus 2020

Cultuur als wapen in de ‘Week tegen Eenzaamheid’

Kom erbij! In de Week tegen Eenzaamheid van 1-8 oktober staat ontmoeting en verbinding centraal. Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen.

Iedereen kan deelnemen aan de ‘Week tegen Eenzaamheid’ door het organiseren van een activiteit. Zo ontstaat een week vol activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid 2020 een succes!

Subsidie

De Week tegen Eenzaamheid is hét moment om uw activiteiten op het gebied van eenzaamheid voor het voetlicht te brengen of een speciale actie te houden. Culturele instellingen kunnen ook activiteiten ontplooien in het kader van eenzaamheid, zoals een toneelvoorstelling, film o.i.d.
Zij kunnen daarbij een beroep doen op de subsidiemogelijkheden van de Hollandse Kroonse Uitdaging. Ga naar www.hollandskroonseuitdaging.nl

Initiatieven

De eenzaamheid oplossen kan niemand, maar iemands eenzaamheid doorbreken kunnen we allemaal. Samen zijn we één tegen eenzaamheid. Doe jij mee om deze beweging groter te maken? Op deze website vind je inspirerende initiatieven:  www.eentegeneenzaamheid.nl/initiatieven.

DEEL DIT BERICHT