Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

cphk

2022

Deelnemers

Er gebeurt heel veel op gebied van cultuur in Hollands Kroon! Hier vindt u alle culturele organisaties en kunstenaars in uw omgeving. U kunt filteren op cluster.

De verschillende clusters zijn:
* Beeldende en schrijvende kunst (schilderen, illustreren, beeldhouwen, fotografie, grafische vormgeving, poëzie, proza, bloggen, enz.)
* Muziek (orkesten, bands, koren, muzikanten, muziekles, zangles, enz.)
* Cultureel erfgoed (musea, monumenten, historische verenigingen, enz.)
* Podiumkunsten (toneel, musical, dans, vertelkunst, enz.)
* Festivals, evenementen en culturele instellingen (muziek- en/of kunstfestivals, culturele evenementen en overige culturele instellingen.)

DEELNEMER

Den Oever
Harmonieorkest met een gevarieerd repertoire, met opleidingsorkest voor leerlingen die in opleiding zijn bij een van de verschillende muziekdocenten die het orkest biedt.

DEELNEMER

Wieringerwerf
Muziekvereniging Creona leidt leerlingen op om te spelen in de fanfare en malletband. En repeteert wekelijks om concerten en optredens te verzorgen in de breedste zin van het woord.

DEELNEMER

Slootdorp
Hét Projectkoor is een gelegenheidskoor van enthousiaste deelnemers, dat elke twee jaar een bijzonder concert verzorgt, onder leiding van dirigent Arwin Kluft.

DEELNEMER

Wieringerwerf
Gitarist/Zanger, speelt covers en eigen werk, perfect om uw feest tot een uniek succes te laten worden. Het repertoire is bijzonder, en bevat stukken die je haast nooit meer live hoort, zoals Shadows, Stones, Dire Strates, Ram Jam, Deep purple, Hendrix, enz.

DEELNEMER

Winkel
De CSN organiseert van oktober tot en met april concerten in de sfeervolle Lucaskerk te Winkel.

DEELNEMER

Anna Paulowna
Johanna’s Bos is een creatieve buitenplaats waar een aantal keer per jaar een evenement wordt georganiseerd. Waaronder theater, muziek en beeldende kunst.

DEELNEMER

Wieringerwaard
Stichting Molen de Hoop stelt zich tot doel dit rijksmonument maalvaardig en in optimale conditie te houden middels het verwerven van fonds en voor het uitvoeren van klein onderhoud en het vergoeden van onkosten. De molen is eigendom van de gemeente Hollands Kroon. Momenteel zijn 3 Molenaars actief op de molen. De Molen is geopend op woensdag van 10 tot 16:30.
Stichting beheert Cultureel erfgoed in de vorm van het gebouw van het Witte Kerkje te Wieringerwaard. De stichting heeft tot doel het zelf- of doen- organiseren van activiteiten op maatschappelijk, levensbeschouwelijk, recreatief en cultureel gebied.

DEELNEMER

Hippolytushoef
Het Cantatekoor is een projectkoor voor geoefende zangers. Jaarlijks zingen wij barokmuziek van Bach e.a. componisten in de Hippolytuskerk. Begeleid door het Barokensemble Eik en Linde. Onder leiding van onze enthousiaste dirigente Ellen Verburgt.
Laad meer