Prijsuitreiking 15 juni: Wie wordt de winnaar Stimuleringsprijs Cultuur 2022?

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Op woensdag 15 juni wordt de winnaar bekend gemaakt van de de Stimuleringsprijs Cultuur van Hollands Kroon in 2022. DinaMusic, Meerpeen Theater, Kunsthuis Steengoed en de Rock ’n Roll Fabriek zijn de genomineerden.Na ontvangst vanaf 19.30 in dorpshuis De Oude School in Wieringerwaard zal Nienke Staal, singer-songwriter uit Hollands Kroon, twee eigen composities ten gehore brengen.Hierna gaat het officiële deel van start met een welkomstwoord door Ton van der Winden, covoorzitter Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK). Voorzitter vakjury Lia Rienks en jurylid Willem Messchaert presenteren vervolgens de juryrapporten van de vier genomineerden. Hierna maakt wethouder Cultuur Theo Meskers de winnaar Stimuleringsprijs Cultuur Hollands Kroon 2022 bekend. Hij zal een certificaat overhandigen en daarmee symbolisch het geldbedrag van € 2.500,- als prijs. Ook ontvangt de winnaar nog cultuurbox, een doosje met daarin adressen van lokale kunstenaars voor aankoop kunstwerk ter waarde van maximaal € 500,-.De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 21.30. Bijwonen kan maar vooraf aanmelden is nodig via een email naar cultuurprijshk@gmail.com onder vermelding met het aantal personen dat zal deelnemen.

meer om te ontdekken

Het Zijvestival – Passie voor muziek

Het Zijvestival is een tweejaarlijks muziekfestival in ’t Veld, voor en door inwoners van ’t Veld, Zijdewind en omstreken. Het uitgangspunt is dat iedereen die

Nieuw Talent Orkest Hollands Kroon

Ontdek het plezier van samen muziek maken! Heb je altijd al eens een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samenmuziek maken je geweldig?

Scroll naar top