Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

13 december 2023

The Grinch: Kerstvertelling met muziek en zang

BREEZAND – Op zaterdag 16 december presenteert Breez’Harmony een muzikale omlijsting bij het kerstverhaal van de Grinch. Geen standaard concert, maar een muzikale beleving voor jong en oud. Het belooft een spannende avond te worden!

Verteller Barbara Smits neemt de bezoekers mee in het kerstverhaal van de Grinch die het kerstfeest steelt. Een mooi verhaal op rijm. Tussendoor worden er muziekstukken gespeeld/ gezongen en ziet u fragmenten uit de film.

De orkesten zullen verschillende kerstnummers ten gehore brengen onder leiding van Bart Koning. De zangeres van de avond is Teddy Meskers en pianiste Tilly Faas zal haar begeleiden.

Wilt u verzekerd zijn van kaarten?  Koop deze dan via de website: www.breezharmony.nl Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de deur zolang de voorraad strekt.

Kosten: volwassene € 10,- en voor kinderen (t/m 12 jaar) een speciaal tarief van € 5,-. De kerstvertelling vindt plaats in de Samenvaartkerk Molenvaart 421 te Breezand. Zaal open 18:45 Aanvang 19:00


DEEL DIT BERICHT