Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

13 februari 2024

Workshop verhalen vertellen

WIERINGEN- Op zaterdag 24 februari 2024 is er weer een workshop verhalen vertellen. Op die dag gaan we aan de slag met improviseren; we onderzoeken welke verhalen het beste bij jou passen.

Misschien hou jij wel van griezelverhalen… Hoe houd je de aandacht vast van je publiek. Hoe bouw je een verhaal op. Ben je geloofwaardig als je een “echt gebeurd” verhaal vertelt. De wat meer gevorderden onderzoeken op welke manier je je vertelling kan verbeteren. Hoe geef je de personen in je verhaal echt een karakter. Hoe breng je meer diepgang aan in je verhaal. We doen dit met elkaar en gebruiken daarvoor de hele dag (10.00-14.30): ’s ochtends 2 uur en na de lunch weer 2 uur. Een aantal uren met een groep van 4 a 8 personen samenwerken is energiek, leuk en leerzaam.

Centraal op deze dag: de karaktereigenschappen van de verhaalfiguren uitpluizen: wie zijn ze, waarom zeggen en doen ze zo?

Bijdrage voor een dag: 25,- incl. koffie, thee en soep bij de lunch. Je kunt je opgeven via de mail of even bellen. Josje de Baat:  0655377340 of baatj@xs4all.nl Waar? De Noorderkamer, Akkerweg 32, Oosterland, Wieringen

DEEL DIT BERICHT