Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

8 april 2020

Doe mee aan Open Cultuur Podium

De sluitingstermijn voor het inzenden van een video voor het eerste live Open Cultuur Podium in Hollands Kroon is vastgesteld op 15 april. Theo Meskers, wethouder voor Kunst en Cultuur ondersteunt het initiatief van het Cultuurplatform Hollands kroon. Hij roept de inwoners van Hollands Kroon op om mee te doen.

Een korte video (maximaal 3 minuten) kan men zenden naar openpodiumhk@gmail.com. Videosuggesties zijn het zingen van een lied, het spelen van muziek op je eigen instrument, het voordragen van een gedicht, het voorlezen van een kort verhaal, het vertellen over schilderij dat je gemaakt hebt etc etc. Denk breed.

Vermeld bij inzending je voor- en achternaam, woonplaats en telefoonnummer en vertel in het kort iets over je bijdrage. Het Cultuurplatform gaat alle inzendingen bundelen en er een interactieve live uitzending van maken via Facebookpagina van het Cultuurplatform. Inzenders krijgen bericht wanneer de uitzending gaat plaatsvinden. Voor vragen mail naar openpodiumhk@gmail.com 

DEEL DIT BERICHT