Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

22 december 2022

Expositie ‘VERBINDING’ door samenwerking fotoclubs en kunstkring


Een unieke samenwerking tussen fotoclub Het Derde Oog, fotocollectief de Sluiter en kunstkring Meerkunst heeft geleid tot een prachtige expositie in de theaterzaal van de Cultuurschuur.

Als thema kozen ze VERBINDING; een thema dat ook zeer letterlijk kan worden geïnterpreteerd doordat deze samenwerking alleen al verbindend werkt tussen de fotografen en kunstenaars. Hiermee willen zij ook verbinding met het publiek bereiken door dit speciaal rondom de kerstdagen te doen; een uitgelezen periode om even de deur uit te gaan om te gaan kijken en in gesprek te gaan met de leden van de clubs, die steeds aanwezig zullen zijn om publiek te ontvangen.
De expositie is geopend vanaf 24 december en duurt tot en met 3 januari, dagelijks van 12:00 tot 17:00 m.u.v. eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. De toegang is gratis. Bovendien kan iedereen de gehele maand december en januari genieten van een gevarieerde expositie van portretten in de hal van de Cultuurschuur.

DEEL DIT BERICHT