Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

5 mei 2020

Nog meer belangstelling voor Open Cultuur Podium

De tweede live uitzending van het Open Cultuur Podium in Hollands Kroon trok nog meer kijkers dan de eerste. De teller stond ongeveer op 180 kijkers aan het eind van de uitzending via facebook van het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK). Inmiddels is de uitzending al 750 maal bekeken.

Mogelijk dat het programma nu al wat beter bekend is mede door de extra publiciteit in locale pers in de dagen vooraf aan de uitzending. Zo werd Joop Luten, de presentator van het programma geinterviewd in ‘Krieken” een on-line radioprogramma van Noordkop Centraal.

In de tweede uitzending waren er muzikale bijdragen van KoorBisNis, duo Greetje van Roon & Herman Koopman, Trio Trabant met Edina Csüllög, drummer Kasper Tiebie, zangduo Ralph Burgemeestre & Esther Kaper en gitarist Henk Haanraads.

Verder werd een vrolijke dansshow van de Snippies, een video impressie van het Wieringer Eilandmuseum en een video over het maken van het beeld de Uil van Rutger Jan Bredewold getoond.

Naast de enthousiaste reactie van het publiek was er ook de suggestie om de aanvang van toekomstige Open Cultuur Podia aan eind middag te laten plaatsvinden. Het bestuur van CPHK zal in haar vergadering van eind mei de twee uitzendingen evalueren en besluiten over de continuering van de opzet.

Klik op foto om video te bekijken

DEEL DIT BERICHT