Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en Gemeente Hollands Kroon.

VOLG ONS

NIEUWS

14 december 2023

Zin om mee te doen in het Cultuurplatform van Hollands Kroon?

Er is binnen het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) een plaats vrij om actief mee te denken en doen als het gaat om cultuur. Het CPHK geeft de gemeente gevraagd en ongevraagd advies over kunst en cultuur. We proberen kunst en cultuur beter zichtbaar te maken in Hollands Kroon. Verder doen we ons best om verbinding en samenwerking tussen verenigingen en organisaties te bevorderen. We staan ook voor cultuureducatie op scholen en voor inwoners. De organisatie van PR-activiteiten en netwerkbijeenkomsten voor de kunst- en cultuursector staat ook centraal.

We zoeken iemand die affiniteit heeft met kunst en cultuur en in het bijzonder met muziek. Uiteraard zoeken we iemand uit Hollands Kroon waarbij we het fijn zouden vinden als het iemand is uit de omgeving Winkel en Niedorp.

We vergaderen overdag eenmaal per zes weken ongeveer gedurende 1,5 uur. Interesse? Neem dan contact op met Ton van der Winden (06 57126594) co-voorzitter CPHK of Joop Luten (06 29211729) voorzitter CPHK. Meer informatie vind je op www.cphk.nl Je kunt ook mailen naar info@cphk.nl Reacties graag  voor 15 januari 2024.

DEEL DIT BERICHT